Mineral Foundation Pulver formula

- Categories : Ansigt Produkter Rss feed
star
star
star
star
star

Vår Vegan, 100% rena Mineral Foundation är gjord av högsta kvalitet mineral ingredienser som hjälper till att ge näring åt huden och ger en fulländad look, naturligtvis. Den är lätt att applicera och känns inte samtidigt som den ger en utmärkt täckning och "mjukt koncentrerad” effekt som hjälper till att sudda ut fina linjer och rynkor.
 

Fördelar med Vår Mineral Foundation:
Gjort av 100% rena mineral ingredienser utan tillsatser som orsakar hudirritation såsom aritificial / kemiska färger, mineraloljor, parfymer, konserveringsmedel och konstgjorda mineraler såsom vismutoxiklorid, erbjuder vår Mineral Foundation Makeup många fördelar, i synnerhet:
Med naturlig SPF 15, erbjuder skydd från de skadliga UV-strålar, vind och fria radikaler, minskar därmed förekomsten eller symtom på åldrande hud
Det är 100% icke-comedogenic, icke-acnegenic, kemiskt fri, och allergivänliga
Erbjuder anti-inflammatoriska egenskaper, vilket är perfekt för hudsjukdomar såsom akne, finnar, rosacea, eczcema med mera, vilket ger huden det uppsving den behöver för att reparera sig själv.
Mineral Foundation har ingen plats för uppkomsten av bakterier eller mikrober eftersom rena mineraler har anti-bakteriella egenskaper, därmed mindre benägen att bli förorenad.
Det är allmänt känt och rekommenderas av plastikkirurger och dermatologer eftersom det kan användas även efter kirurgi, microdermabrasion och kemisk peeling eftersom den är fri från alla typer av hud allergier

Ett urval av foundation nedan:

Log ind for at bedømme denne artikel

Share this content